Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

CHCI

CHCI

Chci klouzat prsty
V záhybech Tvého těla
Tisíckrát se opájet energií
Co vesmírem chvěla
Chci se dotýkat křivek
Které nevystihnou rovnice
Mít s Tebou pocity
Jež nesvírají rozumu matice....
Publikoval(a): dlouhejkour, 26.1.2014
Přečteno (523x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: J sh' T r' k, Cecilka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 16:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti