Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Konkubína v lednici

Konkubína v lednici

zkaaza Básně » Říkanky

Anotace: chybí ženy chybí city

Milenka,Kačenka,Lenička
Co nabídne příště lednička
Už je prázdná zbylo jen víno
Vítám tě krásná konkubíno
Tanči jen pro mně tanči
V lednici mezi shnilími pomeranči
Svlíkej jen pro mně se svlíkej
V lednici mezi smradlavým mlíkem
Směj se jen pro mně se směj
A ty lednice má konečně hřej
Publikoval(a): zkaaza, 26.1.2014
Přečteno (476x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 07:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti