Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hledám

Hledám

Užírá mě samota,
budí se tu zlobota.
Není žádná dobrota,
všude je jen temnota.

Probouzí se deprese,
dobrý pocit setřese.
Na dno si mě odnese,
svojí kletbu pronese.

A přesně tak jak já říkám,
se špatnými lidmi se stýkám.
Čekám, až ty správné potkám,
a teď za to všechno pikám.

Doufám, že je potkám rychle,
budu chodit celé míle,
projdu světa všechny krychle,
budu hledat každé chvíle.
Publikoval(a): davidziak, 25.1.2014
Přečteno (856x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Seaweed brain

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 05:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti