Tramvaj do Strašnic
Tramvaj do Strašnic
Anotace: některé tramvaje mají jen jednu trasu
Proč zavrhovat kremace
vždyť jsou to vlastně ovace
veřejně nadšeně vyjádřená pocta
I když už nedožiju do sta
A tramvaj zlehýnka
otvírá okýnka
aby se vyvětrala
vůně kadidla
prostě smrad
Nejezdí podle jízdního řádu
vlastně vůbec nemá řád
A přijíždí hlavně brzy k ránu
Tak je to a bude napořád
Publikoval(a):
vanovaso, 25.1.2014