Hádanka 9
Hádanka 9
Anotace: Poznáte co to je?
Ostrá kosa, černý hábit,
nenechá se ničím zvábit.
Jednou přijde pro každého,
i pro tvého nejbližšího.
Ta se nedá uplatit,
zahnat nebo umlátit.
Ona pozná kdy je čas,
staré, mladé vezme zas.
Publikoval(a):
davidziak, 23.1.2014