Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji. Já si bez ní svůj život neumím představit. Tohle bych nikdy jinak nenapsal. A i když není má, je to jeden z mála citů, který vnímám v plné síle, tak jej vyhledávám a beru za svůj - abych vyplnil prázdnotu, která mi občas dojde, když se zastavím. A stojí to za to - nemohu být geniální pořád - potřebuji být i "normální" - takový jsem vždy když není potřeba být génius. Ale té možnosti aktivovat v sobě génia - té se nechci vzdát... Občas si jí vezmu moc, ale stojí mi to za to - bojím se ztráty svého génia...
23.1.2014 21:11 | Matesax
Rozumím ti, setkání s depresí a nemusí být vlastní je těžký boj... jedná -li se o tebe, drž se...
23.1.2014 19:15 | vanovaso