S tebou tady teď zastavila bych svět
S tebou tady teď zastavila bych svět
Anotace: Zastavit tak čas..
Chtěla bych se schovat
k tobě do náruče
protože je to takový hojivý
sladký uklidňující něžný
s příslibem pokračování
Chtěla bych zůstat s hlavou
na tvém rameni
a zapomenout na svá trápení
a s přivřenými víčky
si vychutnávat naše štěstí
S tebou
Tady
Teď
Chtěla bych zastavit čas
ve chvíli kdy slíbáváš ze rtů mých
rtěnku a z mého srdce splín
a objímáš mé tělo
spolu s mojí duší
a hladíš můj klín
S tebou
Tady
Teď
Zastavila bych svět
Publikoval(a):
vanovaso, 23.1.2014