Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty

Ty

Přerushit Básně » o Lásce

Anotace: Samozřejmě o náklonosti k ženě...

Temnou nocí jdu sám a sám
řekni mi mé svědomí co asi udělám?
Bude světlo?Bude tma?
Bude den? Bude noc?
Koho vlastně žádat o pomoc?

Požádám tebe,jen si to přej,
až přejde temná noc bude nám hej.
Když pohledím ti do tváří,je to jak
když oblaka z nebe odejdou a
obloha se krásně rozzáří.

Proč nocí mám jít sám?
Potřebuji tebe,proto tě přece mám.
Bez tebe nedojdu k cíli,bez tebe
den se vždy ke konci chýlí.

Půjdem spolu,cestou svou
neboj,už nikdy to nebude tmou.
Půjdem spolu jasným dnem,
bude to jako snít sladký sen.
Publikoval(a): Přerushit, 22.1.2014
Přečteno (339x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 16:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti