Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Snad se to bude líbit.

Snad se to bude líbit.

error303 Básně » o Lásce

Anotace: čekání

Vítr dnes,přines mi zprávu
Od řeky kdy,já jednou k ránu
Potkal dívku jako sen
Navždy ji nosím v srdci svém

Byla plachá jako laň
Úsměv i bohy milován
V očích jí žhnul vášnivý žár
Já salaboch jsem neodolal

Oslovil jsem ji, paní má
Tvou krásou jsem poznamenán
Tvůj úsměv se mi v mysli vrací
V tvých očích se má duše strácí

Když dořekl jsem něžný rým
Jako bych cítil v srdci klín
Zmizela tiše zbyl jen stín
Pod horou kde ji vihlížím

Já spěchám abych spatřil vás
Tu kterou i přez dlouhý čas
Chci tisknout k srdci svému včas
Než zmizíš z mého světa zas

Věřím že tu někde je
V mé duši hoří naděje
Už čekám tu však třetí den
Z naděje zbyl mi zas jen sen

Toužím ji spatřit znovu v den
Však realitou zasažen
Jsem slabý,starý,unaven
Umírám avšak šťastný jsem
Spatřím ji zas v ten slunný den
Publikoval(a): error303, 22.1.2014
Přečteno (245x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 11.11.2024 04:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti