Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji...
22.1.2014 15:31 | Matesax
Zajímavé.
22.1.2014 9:31 | děda včela
Kromě posledních dvou veršů, které by se daly vyjádřit lépe, tedy tak, aby se hodily ke zbytku, má báseň výraz, zabarvení i chuť a tak to má být. :)
22.1.2014 7:41 | Lugilla