Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smutná na jeden rým

Smutná na jeden rým

Zrada mé myšlenky unáší v dál,
Stalo se to, čeho jsem se bál.
Nevím, co budu dělat dál,
Asi ne, co jsem si předsevzal.

Cítil jsem se jako král,
Tu dobu však již vítr vzal.
Kam jsem se to slepě hnal,
Je čas zmírnit života cval.

Na copak jsem si hrál,
Zbyl mi po všem prázdný sál.
Nejmenovaný pojď, všechno spal.
Krásné znič a čiré zkal.

Myslíš si, že jsem se vzdal?
A kdo tě sem vůbec zval?
Upadl jsem, ale zase vstal,
Uvidíme, co bude dál.
Publikoval(a): Jelínek Rockefeller, 22.1.2014
Přečteno (97x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti