Zima je jaro
Zima je jaro
Anotace: Není všechno jak má býti,/ haiku/
zima je jaro
příroda dělá divy
člověk se diví
rozednívá se
už jsou slyšet kohouti
ráno se nese
a mlha v lese
kolem mlžné opary
prší z oblohy
krásně vzduch voněl
a tráva je zelená
zas přijdou mrazy
a bylo jaro
však je to jen iluze
kalendář nám to zkazí
počasí hraje
hru s přírodou i s námi
a to se brání
Publikoval(a):
vanovaso, 21.1.2014