Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sedmé nebe

Sedmé nebe

SearchingMyself Básně » o Lásce

Anotace: Pocity zamilovaného človíčka..

Až se zase ponořím do říše snů,
doufám že až se probudím,
budu tě mít po boku.
Ani nevíš, jak mi každý den chybíš.

Až světla okolo zhasínají,
noční hodiny psaní, pro nás teprve začínají.
Myslela jsem že jsem bez budoucnosti,
ale ty jsi mě zbavil vší zlosti.

Až se jednou probudím vedle tebe,
neuvěřím v samou sebe.
Tohle je naše malé, sedmé nebe.
Publikoval(a): SearchingMyself, 20.1.2014
Přečteno (318x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 15:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti