Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vysněný

Vysněný

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Na návštěvě u pana Vysněného.

Dobrý večer, můj pane Vysněný
tak už jdu zase na návštěvu
pořád uplakaná, celkem beze změny
navenek chladná, uvnitř plná hněvu.

Hněvám se na svou maličkost
(jo, vážně se zlobím, že nejsem větší!)
tak co mi předepíšeš pro radost?
Přijdeš-li na to, co mi svědčí

ozvi se, vždyť máš přímou linku.
Pane Vysněný, zbavený pevných rysů
přestaneš někdy, aspoň na chvilinku
rozdávat plané naděje bez podpisu?
Publikoval(a): Sedmnáctka, 19.1.2014
Přečteno (212x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 16:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti