Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tajemství lásky, není odpovědi..

Tajemství lásky, není odpovědi..

SearchingMyself Básně » o Lásce

Anotace: Odpověď písničkou na předešlou: 'Tajemství lásky, prozraďte mi!'

Zas si píšeš básničku?
Znovu další písničku?
Holka pochop že to ti nepomůže,
žádná báseň světa nic proti lásce nezmůže.

Tajemství lásky je složité,
myšlenky v hlavě jsou jak parazité.
Láska lidi zmate,
možná na špatnou cestu svede.
Lidé tak proč se pouze stále ptáte,
a lehce se nachytáte, i po desáté,
nikdo totiž neví kam přesně vede.

Holka neboj věř si,
a otázkami se neštvi.
Štěstí chce každý,
na své cestě si ho najdi.
Pouze ty samotná víš co chceš,
po čem nejvíce prahneš.

Láska, štěstí .. to jsou city jako každé jiné.
Problém nastane až tehdy,
když je připustíš, a čas ti splyne.
Až se najde ON, a roztečou se ledy.
Stačí jediný moment, kdy se střetnou vaše pohledy.

Nenech si tedy od ostatních radit.
Vlastní srdce, musíš do hry vsadit.
Publikoval(a): SearchingMyself, 19.1.2014
Přečteno (209x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 15:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti