Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty jsi tak krásná

Ty jsi tak krásná

vanovaso Básně » ?nezařazené?

Anotace: o kráse trochu jinak

Měla krásnou
hebkou kůži
i prstýnek ji mohl ublížit
tak jsem ho sundala

Oči měla hluboký
a něžný
ale takový - psí
že jsem neodhadla
kam její myšlenky směřují

Ty jsi tak krásná
ty jsi tak krásná
jsem jí stále opakovala

Jmenovala se Sandra
a já jsem se stále dotýkala
té nejsametovější kůže
kterou jsem kdy hladila

A plavaly jsem spolu
a objímaly vodu
a sebe
I polibek mi dovolila

Byla to Láska Krása Něha
Byla to Dáma
Delfínní

A děkuji ti Sandro
za zážitek
nad který není
Bylo to životní pohlazení
Bylo to energetické nabíjení
Bylo souznění člověka s přírodou

Nezapomenutelný
Publikoval(a): vanovaso, 19.1.2014
Přečteno (166x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Doradolanska, Jin&Jang, Last, děda včela

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 23:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti