Pláč
Pláč
Říkám si, není to tak zlé,
ale když tě vidím pokaždé
srdce mé mě svírá,
a je v něm ta velká díra
co se snažím skrýt.
Pláč,
ten, co mě vždy pohltí,
ten pláč,
slzy, které tečou jako řeky proud.
Tichý pláč...
Tak plač, když myslíš, že tím něco změníš,
tak plač, když už zase musíš.
Ale zkus udělat krok,
krok a přejít přes minulost
a říct si, dost!
Publikoval(a):
ChangeLee, 18.1.2014