Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vlak

Vlak

davidziak Básně » ostatní ...

Anotace: Sem se nudil ve vlaku :D

Jedu vlakem tam a sem,
jedu přímo a nosem.
Města míjím, rychle jedu,
čas však zamrz kdesi v ledu.

Kupé mám jen pro sebe,
až mě z toho tělo zebe.
Venku tma jak o půlnoci,
už mi není pomoci.

Světlo bliká a vlak stojí,
každý se v tu chvíli bojí.
V tom však někdo přistoupil,
asi hodně rumu pil.

Kymácel se uličkou,
s nepokojí maličkou.
U mě našel volné křeslo,
říkal, že má jeho číslo.

Usedl a hned se cpal,
zdálo se, že se nevyspal.
Pak odešel z kupé pryč,
blesku rychle jako bič.
Publikoval(a): davidziak, 18.1.2014
Přečteno (281x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti