Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smutek

Smutek

Zkus spoutat vítr a vyždímat mrak,
usmát se na lidi když vytřou ti zrak.
Jít vzhůru po schodech když nohy neslouží,
milovat někoho kdo po tom netouží.
Co je ti platné že slzy roníš,
vlak co ti ujíždí už nedohoníš.
Publikoval(a): ohínek, 18.1.2014
Přečteno (559x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pepinna, Freequency, Malce, koiška, Cleon, dodky, stix, vanovaso, Formis

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti