Těžko tě moje srdce odmítne
Těžko tě moje srdce odmítne
Anotace: s láskou je to těžký...
láska se může ztratit
když nemá z čeho žít
ale v mý moci to není
nedokážu tomu poručit
ale vím jistě
že když jseš vedle mě
těžko tě moje srdce i tělo odmítne
Publikoval(a):
vanovaso, 18.1.2014