Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jarní louka

Jarní louka

Ptala se mě sedmikráska
jestli vím co je to láska.
Já jí říkám kytičko
láska je jak sluníčko.
Kdyby tady nebylo
nic by tady nežilo.
V tom se ozval petrklíč
že má k lásce zlatý klíč.
Odmyká s ním srdíčko
dalo mu ho sluníčko.
Publikoval(a): ohínek, 17.1.2014
Přečteno (1469x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ZdeLik000, Malce, Sobi7, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 20:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti