Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty

Ty

BeAGentleman Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Když osoba kterou milujete, miluje někoho jiného. Každý to zná.

Ty jsi pro mě jediná,
já miluji Tě tak,
že od země to začíná,
a míří do oblak,

S Tebou se chci smát,
a do svého konce žít,
s životem společně bojovat,
tak jak to má být,

Jenže to se nestane,
Ty se směješ s jiným,
navždy to tak zůstane,
už to neovlivním,

Zdá se to být uzavřené,
tohle chtěl jsem říct,
získat Tvé srdce uzamčené,
a naposledy políbit.
Publikoval(a): BeAGentleman, 17.1.2014
Přečteno (731x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti