Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neboj se

Neboj se

laven Básně » ?nezařazené?

Anotace: vzkaz od Boha

Neboj se ničeho, co neexistuje
neboj se strachu, když máš pocit, že tu je
nedívej se kolem sebe s hořkostí
a pojď se mnou tančit věčností

Neboj se toho, co zdá se prohrané
neboj se a potom se to nestane
nemysli a nech své srdce bít
a v jeho rytmu duši roztančit

Neboj se toho, že tě nikdo nemá rád
a měj rád sebe a už si přestaň lhát
že za všechno může jenom okolí
a zapal v sobě jiskru pokory

Neboj se sebe a svých myšlenek
a neřeš, jak působíš navenek
miluj sám sebe a co přijde dál
na zemi nebe, jak sis vždycky přál

Neboj se lásky, je jí víc než dost
a začni vnímat pouze přítomnost
nemysli na to, co už dávno není
věř,že nastal konec utrpení

prostě jen žij a nech se vést
miluj a nesvírej ruku v pěst
sám sobě vytvářej realitu
každý den odhoď kus svého štítu

Neboj se mě a buď sám sebou
a já tu budu už navždy s tebou
společně děkovat za život
a dělat výhody z nevýhod

nehodnoť sám sebe příliš krutě
a vždy si vzpomeň, že miluju tě
od první chvíle a napořád
proto se nemusíš více bát
Publikoval(a): laven, 16.1.2014
Přečteno (89x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti