a ... lajf
a ... lajf
v poli slunečnic
šašek se mlátí o zem,
nehledej jak
podzámčím pros ... mál ( mát ? ) - mat
vo.e přestaň se mi smát !
A v čerstvosti dlaní
neználkov sleduj obkročmo
na oslu ukecaných
jo, myslím ty !!!
hulvát všech barev
salut !
Publikoval(a):
Marcone, 15.1.2014