Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V každém řezu kapka osvobození..

V každém řezu kapka osvobození..

annie_kukuckova Básně » ostatní ...

Anotace: V každé kapce krve pocit svobody..

Koukám, jak chladně se leskne..
Ta čepel přejíždějíc mé zápěstí..
Kovový chlad se otírá o kůži..
Srdce již nepláče bolestí..
Jen trochu zatlačím, zaryji ostří..
Rudá rýha se objeví..
Však hlouběji ta kudla patří..
Až do nitra žil.. Až do duše..
Pramínek krve tiše stéká..
Po bílé kůži cestu si tvoří..
Otupěle dál tomu přihlížím..
Jak dýka se do ruky noří..
První řez přináší úlevu..
Druhý únik z tvrdé reality..
Ten třetí dokončuje fázi..
Přináší konec brutality..
Dívám se na sebe shora..
Tělo na zemi ležící..
Krev odtéká zvolna..
Teď už jen mrtvola tlející..
Publikoval(a): annie_kukuckova, 15.1.2014
Přečteno (101x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 04:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti