Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poustevník

Poustevník

Nejsem hezkej, nejsem chytrej,
nejsem hodnej, nejsem moudrej.
Žiju sám a nechci nic,
neliším se od opic.

Chlupatej a smradlavej,
jedu si jen on my way.
Neposlouchám, ani nechci,
nejsem ňáký zvíře v kleci.

Moje vila v lese stojí,
kámen, klacek, to jí pojí.
Na sobě mam hadry kus,
umejt mě, to si zkus.

Já sem se fakt nepoved,
utýct z města sem však sved.
Kdo mě najde, ten se lekne,
před poustevníkem rychle zdrhne.
Publikoval(a): davidziak, 14.1.2014
Přečteno (206x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo, Hvězdář, koiška, Martin Havlíček, vanovaso, děda včela, Cecilka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti