Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Hááá,bod za nostalgii. Až na tu matku,my sme si kupovali chlast sami,za těžce vydřený peníze z brigád.
13.1.2014 16:24 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: