Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslední žalm

Poslední žalm

Koupím si děvku
Vyříznu jí srdce
Konečně mi aspon' jedno bude patřit
Ukradnu děcko
Změním jej v starce
Kterému už nikdi se nic nebude dařit
Najdu si mrzáka
Půjčím mu nohy
Aspon' někdo se bude chvilku smát
Urvu si čuráka
Obět' pro bohy
Jeden z nich by mě mohl mít rád
Publikoval(a): zkaaza, 13.1.2014
Přečteno (175x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marek Miko, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti