Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rakovina jménem láska

Rakovina jménem láska

annie_kukuckova Básně » ostatní ...

Anotace: Kouzlo je v každém okamžiku..

Asi začínám bláznit, ale to nevadí..
Každý jsme tak trochu magor..
Mozek mi radši neporadí..
Stravuje jej smrtelný nádor..
Je to jako rakovina..
Metastázuje i moje srdce..
Tenhle pocit je Tvoje vina..
Úzkostí stahují se mi plíce..
Nemohu se nadechnout,
prosím o resuscitaci..
Snažím se dech popadnout..
Asi spáchám osobní defenestraci..
Nebo dýku přímo do duše..
Snad i jed jako Romeo..
Tep jako o závod kluše..
Něco, co snadno by mě zabilo..
Chci být jako ta Julie..
Elegantě ze světa odejít..
Jed ze rtů Romeovi upije..
Pak kudlou si ale musí život vzít..
Publikoval(a): annie_kukuckova, 11.1.2014
Přečteno (112x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Formis

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 03:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti