Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

mrtvé moře

mrtvé moře

Teče srdce a krev praská
Utíkám honí mě láska
Poberu pytle spískem abych neklesl
Podívej co jsem ti donesl
Vrukou mám mrtvé moře
Očichej mladého tchoře
Dva oblouky jedna špice
Nemůžeš chtít po mě více
Jestli neklesneš sám tě utopím
Nehýbej se,strašně se zapotím

Mrtvé moře
Mrtví lidi
Slané oči
Nic nevidí
Publikoval(a): zkaaza, 11.1.2014
Přečteno (119x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Formis, Doradolanska

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 02:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti