Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

HLOUBKA NAŠICH TUŽEB

HLOUBKA NAŠICH TUŽEB

--------------------------------------------
Hloubku svých tužeb
probrat spolu bychom měli
abychom hloubku něhy
nikdy nezapomněli
a hloubku stínů
co provází nás tolik
zmírníme v klínu
polibky pálí
a líbat by jsme chtěli
každičký kousek těla
a shořet přitom v nebi
hloubku své duše
vzájemně poznáme ji
líbáme plaše
líbáme vášnivěji
líbáme dlaně
líbáme
jsme svoji
Publikoval(a): vanovaso, 10.1.2014
Přečteno (298x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Formis, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 16:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti