Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Život studenta je opravdu někdy těžký, zvláště před zkouškou. Po čase budeš vzpomínat, že byl i krásný.
12.1.2014 9:51 | děda včela
Email:
Heslo: