Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Konečné zúčtování

Konečné zúčtování

Zadlužená Amerika.
Pomalu umírající,
všemi zatracovaná Afrika.


Děti neumějí číst ani psát,
celý svět ji proklel,
začal na ni hnedka srát.



Prezident a vláda,
slabý článek v řetězci.
Jenom pouhá smečka stáda,
další váleční zločinci.


Svoboda je utopie,
která nemá zábrany.

V politice ruka ruku myje,
zbořme armádní základny.


Válka je byznys, lidstvo cíl.

Nikdy asi nepoznáme
opravdový mír.


.
.
.
.
.


A nečekej slitování….
až nastane… konečné zúčtování.
Publikoval(a): Makaveli, 9.1.2014
Přečteno (267x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: beautiful2903, děda včela, Selča

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 07:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti