Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O ganje

O ganje

davidziak Básně » o Věcech

Anotace: Kdo zná, dá za pravdu :D

Barvu zelenou,
má tak nádhernou,
a ty lístky překrásné,
výtvarně jsou náramné.

Paličky se schovají,
důkladně se usuší,
při chuti se užijí,
pak se kouří i z uší.

Do papírku, do bongu,
vyzkoušej to dugongu,
lepší je to zapalovat,
než to jenom přežvykovat.

Vysmátej jsi nebo v chillu,
užívej si každou chvilu.
Za chvíli to přeci skončí,
no a? Pro další se skočí.
Publikoval(a): davidziak, 8.1.2014
Přečteno (273x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 05:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti