hloubka naší duše
hloubka naší duše
Anotace: nikdy nepoznáme své opravdové city
Hloubku svých tužeb
probrat spolu bychom měli
abychom hloubku něhy
nikdy nezapomněli
a hloubku stínů
co provází nás tolik
zmírníme v klínu
polibky pálí
a líbat by jsme chtěli
každičký kousek těla
a shořet přitom v nebi
hloubku své duše
vzájemně poznáme ji
líbáme plaše
líbáme vášnivěji
líbáme dlaně
líbáme
jsme svoji
Publikoval(a):
vanovaso, 8.1.2014