Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

umrlec

umrlec

Sám ubohý sám a šel
Šedivou ulicí bez světel
Sám ztracený sám a šel
Kam dojít chtěl to nevěděl
Sám zmatený sám a šel
Svůj smutek nevypověděl
Sám nešt'astný sám a šel
Promarnil všechno co kdy měl
Sám šel a nikam nedošel
Dokud sám št'astně neumřel
Publikoval(a): zkaaza, 8.1.2014
Přečteno (96x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti