Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Válka s tvorem

Válka s tvorem

Makaveli Básně » o Lidech

Anotace: Člověk je pouhá loutka v rukou božích. Svobodu má ale neomezenou.

Pane, modlím se k Tobě,
avšak ty stále neslyšíš.


Mým osudem je válka s tvorem…,
kterého tak pevně ctíš.


Budoval jsi člověka, ale
proč vše ničí?...


Jako alfa a omega se
jeden od druhého liší.



Bojím se pekla,
přitom je všude kolem.


Už vím co mi má intuice řekla.


Na tomhle světě, každý chce být Bohem.
Publikoval(a): Makaveli, 7.1.2014
Přečteno (134x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti