Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přídavný

Přídavný

Znechucený
Tím co jsem si vysnnil
Zděšený
Křikem těch co jsem zprznil
Obvinění
Proč jsem kdysi cítil
Udivený
Že jsem se jen opičil
Zklamaný
Svět už si mě vycvičil?
Publikoval(a): zkaaza, 6.1.2014
Přečteno (99x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti