Zase sám
Zase sám
Anotace: Zůstal jsem sám a prostupuji mezi tichem, už nechci milovat a slyšet, že jsem vinen....
Zůstal jsem sám a prostupuji mezi tichem,
už nechci milovat a slyšet, že jsem vinen.
Samota má radost a už si na mě brousí zuby,
nikdo mě nechce milovat a můj život je teď nudný.
Proč mám zůstat sám, uvězněn mezi nebem a zemí,
na chvilku jsem letěl a naše láska teď už není.
Až budu jednou umírat, můžu říct, že jsem letěl,
teď mi nezbývá než vzpomínat, nebo otrávit se jedem...
Publikoval(a):
Spextre, 6.1.2014