Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Daleká Láska

Daleká Láska

Marcus Augulius Básně » o Lásce

Anotace: Je moje prví doufám že se líbí. Omlouvám se za chyby psal jsem to jen tak jak mě napadlo.

Bez tebe být nemužu ,
dálku tu já přemužu ,
tebe já ztratit nemužu,
smajlíkem ti pomužu.

Smutno je mi bez Tebe
, smutno jako v hrobě
. Častokrát si říkávám,
jak se daří tobě.

Nevím jak je velíká,
láska moje k tobě ,
bez tebe ja dál nemužu ,
radši skončím v hrobě.

Dálka ta je veliká,
radši jedu k tobě .
Nemá smysl žít bez tebe ,
patřím přece k tobě.

Jednou bude to zas jiné
a ty budeš sedět při mě ,
tak už se mě na nic neptej,
a ruku ke mě hnedka dej.

potřebuju tebe lásko
neznám jiného takhle krasného
budeme se mazlit mačkat
už fakt nechci na nic čekat.
Publikoval(a): Marcus Augulius, 5.1.2014
Přečteno (318x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 17:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti