Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ustlané postele

ustlané postele

vanovaso Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: problém ustlaných postelí

Chtěl bych se opajet tvou vůni
Jazykem bloudit po tvem těle
Chtěl bych se utopit v tvé vášní
A spadnout s tebou do postele ....

Ale ty jsi vlastně právě nově ustlala ...
tak bych jí znova přestlala...
protože skončit s tebou v posteli
to mé srdce vždy uzdraví
Publikoval(a): vanovaso, 4.1.2014
Přečteno (263x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 21:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti