Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slzy ztráty

Slzy ztráty

Cleon Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Milovat a ztratit.

Strach a život v nejistotě,
ranilas mne, moc to bolí.
Nosím smůlu na své botě,
to mé prokletí mne skolí.

Mrtev ve svém obličeji,
nezdráv uvnitř v těle.
Nikdy se již nezahřeji,
když jsem ztratil tebe.

Bylas mým klenotem
a také mojí královnou.
Zničil jsem se osudem,
zrazen láskou nezkrotnou.

Závidím onomu zlému soku,
kterého na ústa ráda líbáš.
Snad vydrží ti mnoho roků,
když mne ani ráda nemáš.

Tajemná to aura neúspěchu,
okolo mne černou barvou září.
Vždy dočkám se jen výsměchu
a slzy smutku mi kanou po tváři.
Publikoval(a): Cleon, 3.1.2014
Přečteno (236x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Elll, Hvězdář

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti