Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dlouho jsem čekala, plakala, kouřila, naslouchala, lá-lá-la.

Dlouho jsem čekala, plakala, kouřila, naslouchala, lá-lá-la.

Tera.kuckuc Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: NÁDECH! VÝDECH… NÁDECH. VÝDECH!!! http://www.youtube.com/watch?v=HfA8vnn1_RA

Jsem ano jsem.
Nebo sem, jo sem jít?
Bojím se, ale už nebudu čekat, že přijedeš.
Kéž bys byl jistota… Ale ty jsi nepřišel, nebo ano? Šárko! Šárko!
Jak návnadou si byla jeho, né má.
Nebo ano? Nebo ano?
Ne X ano

NÁDECH! VÝDECH… NÁDECH. VÝDECH!!!

Ano jsem blondýna,
potřebuju sluchátka
abych Tě neslyšela.
Pořád čekáš? J- ja-já-ja….
Jen oči mi prosím nech!
Šárko jak Ti teď je?


UŽ NE! VÝÝÝDECH!
Publikoval(a): Tera.kuckuc, 3.1.2014
Přečteno (180x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 09:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti