Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zapomeň

Zapomeň

ENý Básně » o Lásce

Anotace: Tak už mě nech být...

Jak ještě ti to mám říct
Pochop mě
Nech mě odejít
Už na vše zapomeňme

Já už to nechci
Tvoje chyba
Svoje štěstí mám
Není to moje vina

Netoužím s tebou být
Nebaví mě tvoje pomlouvání
Nejsi ten s kým chci žít
Řekni mi to do očí a nech toho nenávidění

Měsíc mi to stačilo
Je to dva roky zpátky
Nikam se to nepohnulo
Dost tvé nechtěné lásky

Uznávám, že bylo nám hezky
Ale láska k tobě již rovná se nule
Nevrátím se zpátky.
Publikoval(a): ENý, 2.1.2014
Přečteno (191x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 17:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti