nový rok
nový rok
už je tu zase
v celé a plné kráse
šťastný nový rok
kéž by byl lepší
než-li všechny předešlý
přinesl štěstí
cítím však zradu
jakoby měl dvě tváře
vpředu a vzadu
cítím však zradu
jakoby z kalendáře
odejmul středu
odejmul květen
kdy život se probouzí
a zůstal v lednu
cítím však zradu
jakoby v kalendáři
změnil i září
kdy všechno hoří
a kdy příroda zlátne
než záhy zvadne
Hej nový roku
zkus už vzpamatovat se
buď trochu hodný
alespoň letos
i napřesrok zkus taky
i další roky
zdravím tě roku
a přeju hodně lásky
co rozdáš lidem
zdravím a prosím
rozdávej štěstí zdraví
po celou dobu
a nepospíchej
času je vždycky málo
tak si to užij
a tak my s tebou
budeme vychutnávat
každou vteřinu
vteřiny lásky
vteřiny štěstí krásy
vteřiny klidu
Publikoval(a):
vanovaso, 2.1.2014