Je tu ráj
Je tu ráj
Z komínu stoupá dým
a v něm rozplynuté duše
taková malá Osvětim
ještě jim za to zaplatím
Cítím se dnes tak suše
kosti mi praskají
konečně teplo ze všech stran
a hudba
měkký polštář s krajkama
cítím se jako v ráji
však už jsem na cestě tam
A lidé chodí ze všech bran
se smutkem
s květy
dole tam někdo mluví hlouposti
jaký jsem byla krásný člověk
proč byla stále jsem
a dým se nese nad lesem
a pak zapadne v poli
Chtěla jsem
chtěla jsem aby mě zanesl k moři
v duchu tam stále jsem
i s duší mojí
A jestli zbude popela
odvezou mě tam
a ještě teplou
mě vysypou
v tichý Oceán
vlnky mě budou kolébat
jsem tam jsem tam jsem tam
a Slunce
každý den mi bude chodit přát
den dobrý
a chodit se mnou spát
Je tu ráj
je tu ráj
Jsem v ráji
Publikoval(a):
vanovaso, 1.1.2014