Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Opět další Silvestr

Opět další Silvestr

Psavec Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Veseleho Silvestra bez bolehlavu a šťastné vykročení do Nového roku.

Na Silvestra všichni slaví,
připíjí na štěstí, zdraví,
Milan má o důvod více,
na dortu je další svíce.

Šestý křížek doklepává,
objímá ho múza hravá,
něžné verše dál mu přeje,
polibkem mu srdce hřeje.

Tohle přání lehce splní,
své fanynky rád oslní,
lechtivé on básně složí,
jak muž získá své paroží.
Publikoval(a): Psavec, 31.12.2013
Přečteno (336x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Kytka62, děda včela

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 22:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti