Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

2014

2014

Odchází nám Starý rok,
ještě chvilku, ještě skok,
O půlnoci rok Nový se narodí,
předsevzetí v nás probudí.

Někdo bilancovat bude,
co zdařilo se a co ne.
Někdo bude čekat lásky snové,
kdo měl láskou srdce bolavé.

Dejte chladit šampíčko,
a zastavte se maličko.
Přeji Vám všem, ať se daří,
hlavně velký kopec zdraví.

Na dálku Vám tisknu ruce,
pusu dávám na líce.
Po vločkách přání posílám,
že Vás tady ráda mám.
Publikoval(a): Marci-Tami, 31.12.2013
Přečteno (366x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Ružka, Psavec, Květka Š., Kytka62, děda včela

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 06:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti