Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nenazvatelné II.

Nenazvatelné II.

Tenebris Básně » o Životě

Anotace: Depresivní, však jen mírně

Nezměrně ubíjející koloběh
zavádí lidi do temné propasti,
topí je ve velkém nehybném moři,
apatií rozpolceni na části.

Řeka úzkosti zatápí města,
milenci slepě uhýbají ranám biče.
Polapeni v širých sítích lásky,
zmítají se v poutech nekončícího chtíče.

A slepé oči bolí, hoří mocným žárem,
ruka okolo pasu se vine,
každý příběh přeci nakonec končí svárem,
a záchrana účinkem se mine.

Před branami strašného konce
všechna naděje pryč odchází.
A hledě hluboko do sebe,
poznáme, co všechno nám schází...
Publikoval(a): Tenebris, 31.12.2013
Přečteno (109x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Formis

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti