Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

nepoučitelný

nepoučitelný

zkaaza Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: všední pocity

Štěstí
Právě ted'cítím štěstí
Jak mě sráží dolu
Svou spokojenou pěstí
Padám právě ted'padám
Kam to nevím
Vubec to tu nepoznávám
Tady
Jsem právě tady
A strašně nerad
Poslouchám vaše rady
Publikoval(a): zkaaza, 30.12.2013
Přečteno (362x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Sedmnáctka, Formis

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 16:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti